Menu

Ons menu

In onze kleine keuken maken wij alles zelf, van het brood bij het voorgerecht tot de pepermunt als afsluiter. Onze keuken laat zich het beste omschrijven als modern Nederlands, waarbij we gebruik maken van de mooiste producten die Groningen en ommeland te bieden hebben. Maar ook halen we veel inspiratie uit producten en bereidingen van andere windstreken.

Verrassingsmenu

Onze specialiteit. Laat u verrassen door onze keukenbrigade, zij stellen een bijzonder menu samen met de mooiste producten uit het seizoen. Op verzoek kunnen wij dit menu aanpassen aan uw wensen. Vertel ons gerust uw voorkeur voor geen vlees, geen vis of andere dieetwensen en de keuken zal u verrassen. Liever vooraf weten wat u kunt verwachten? Wij willen de verrassing uiteraard best voor u verklappen.

 

3 Gangen

€42,00

4 Gangen

€50,00

5 Gangen

€60,00

À la carte

We hebben een erg kleine keuken en steken al onze aandacht in het verrassingsmenu. Wij hebben dan ook geen à la carte menu. Als u geen 3, 4 of 5-gangen menu wenst of er zijn kinderen in uw gezelschap, geeft u dit dan even aan bij de reservering.

© Restaurant de Betere Tijden 2024
Ontwikkeld door Convident