Over ons

Over ons

Met elkaar delen wij een passie voor lekker eten en drinken. In ons huiskamerrestaurant lopen keuken en bediening dan ook door elkaar. Zo kunt u een blik werpen in onze open keuken, maar het kan ook zomaar zijn dat de kok zelf een gerecht aan tafel komt presenteren. Zo delen we onze passie niet alleen met elkaar maar ook met u!

Wie wij zijn

Broers Sjoerd en Koen Mulder hebben in 2017 De Betere Tijden overgenomen.

We zijn heel klein begonnen; Sjoerd als gastheer, Koen als chef en moeders voor de bloemetjes. Inmiddels is ons team gegroeid en veranderd, maar we zijn altijd klein en gezellig gebleven.

Cadeaubon

De Betere Tijden

In 2012 opgericht als Grand Café door twee studenten van de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Met specialiteiten als arretjescake en grootmoeders gehaktbal was het een gezellige plek voor een lekkere maaltijd.

Na de overname in 2017 door Sjoerd en Koen verschoof de keuken langzaam van Grand Café naar restaurant. De ongedwongen sfeer is gebleven, de keuken is uitdagender geworden.

Menu

Jeroen

Manus van alles
Ook wel Oempie genoemd, maakt als schoonbroertje van Koen De Betere Tijden een familiebedrijf bij uitstek. Waarom hij vaker...

Roos

Gastvrouw
Roos is de verse telg in het werknemersbestand van De Betere Tijden. Door haar fijne werkmentaliteit en enthousiast karakter...

Michiel

Gastheer
Michiel is de enige in De Betere Tijden die echt weet waar hij mee bezig is; hij is de...

EVEN VOORSTELLEN

In ons huiskamerrestaurant vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Het zou zomaar kunnen dat u een van volgende gezichten aan tafel ziet.

© Restaurant de Betere Tijden 2021
Ontwikkeld door Convident